BUS-tips

Jag använder 2 st brun utan sol båda från clarins. En gel och en liquid. Båda funkar jätte bra till bleknosar. Den som är i gelform använder jag regelbundet som nattkräm. Egentligen så blir jag inte brun av brun utan sol utan mer "normalfärgad" . Jag är annars super super blek, nästan genomskinlig. Den som är i flytande form ger lite mer färg så den använder jag vid speciella tillfällen bara ,eftersom den kan vara lite svår att få jämn, man kan nämligen inte smörja in den utan måste använda en bomullstuss. Den ger som sagt lite mer färg än gelen så det är mer en fest BUS. Jag har provat en hel del Bus produkter men måste säga att clarins har lyckats göra några riktiga bra till oss spöken:)


Intense Bronze self tanning tint for face 235 kr finns att köpa här


Sheer tanning bronze self tanning for face ca 180 kr finns att köpa här





Anna



Makeupartist bokad

Min jobbarkompis är utbildad och ska mejka mej på onsdag. Känns spännande och lyxigt.


Theres

Höst, rött och sexigt



Allt från IKEA


Theres

Goodiebagtävling

Hos Millah
Tävlingen slutar den 21:a september.



Nu kör jag igång en tävling i samarbete med
Divinity Hair & Beauty Products


Du har nu chansen och vinna en goodiebag
med produkter från LA Girl kosmetikserien.
 
LA Girl Perfecting Liquid Foundation
LA Girl Eyeliner Pencil
LA Girl High Definition Trio Eyeshadow
LA Girl Superlicious Lipgloss
LA Girl Ultimate Pressed Powder
LA Girl Illuminating Rouge Blusher
LA Glamour Body Glitter

Värde 585:-




Theres

Tjejproblem

Stressfinnarna har övergått till torrt fnös. Munsåret vägrar gå ner. Hur ska jag se ut på onsdag?


Theres

Luna twilight


Läste just i ett mail att dessa börjart säljas. Vill ha, vill ha!


Theres

Fräsch andedräkt

Jag tycker dom här tandkrämstuberna designade av Karin Mannerstål är hur fina som helst, skulle passa bra in i mitt badrumsskåp:) Tandkrämstuber är ju annars hur tråkiga som helst.
Detta var limited edition och såldes under våren 2008. Tråkigt nog säljs dom inte längre. Hade gärna velat ha ett par tuber:)






Anna

Nu är de här


Jag har inhandlat den gula, med honung och kamomill. Så den ska provas under de närmaste dagarna. Är det inte bra kommer den i alla fall att se snygg ut på badkarskanten.


Theres

Make up stores Skönhetsvisning 2/9

Vi kommer vara där.

Sex, drugs and rock

Detta är min dröm festoutfit i höst:)


   


Allt kommer från asos.com



Anna

Sminkbord i brunt

Anna, Du pratar om ett sminkbord. Tror det var bordet nedan du länkade. Jag har i alla fall plockat ihop lite snygga saker till bordet. Allt från IKEA.



Inspirationen kommer från den här bilden, även om det inte är ett toalettbord.




Theres

Nyårskläder

I år ska jag vara tidigt ute med att välja och köpa nyårskläder. Jag funderar på den här klänningen.



Åsikter någon? :)


Anna


Ldb Vitalizing peeling



Jag har länge gillat Ldb´s produkter. Framförallt doften. Denna peeling plockade jag ner i shoppingkorgen på ICA. Jag hade inga höga förväntningar på själva peelingen, men det visade säj att jag gott och väl kunde haft det. Lagom storlek på skrubbkornen. Tillräckligt stora för att kännas, men inte för stora som bara fastnar mellan fingrarna. Tjejigt ljusrosa, drygare än andra produkter i samma prisklass och underbar doft.




Theres


Munsår

Det här är något som varit ett stort problem hela mitt liv. Minsta lilla nedsättning i immunförsvaret så kommer de. Inga små röda som i tv-reklamen, utan stora var fyllda sår. Jag har ägnat livet åt att experimentera mej fram för att hitta något som fungerar. För mej finns tre olika sätt att behandla: Salva, torka ut eller självläka.


Salva: Den enda gången det är idé med att lägga dyra pengar på en salva, är om du hinner använda den precis innan munsåret blossar ut. Alltså inom några få timmar innan det syns. Då kan man slippa munsåret helt. Jag har några liggandes hemma, men jag har problemet att flera av dem bara gör problemet värre.

Peta aldrig med fingrarna, varken på salvan eller munsåret. Jag använder alltid tops.


Uttorkning: Här är det jag använder mej mest av. Funkar effektivast, men är långt ifrån bra. Jag använder mej oftast av sprit på en bommullstuss, tandkräm eller Zinkpasta. Det här gör ont, men jag skulle nog vilja påstå att det halverar läkningstiden. Det är kanske inte heller så snyggt att gå runt med en tandkrämsvit skorpa. Eftersom såret är så uttorkat är det även stor risk för att det spricker.

Själv brukar jag avsluta kuren med det man absolut inte ska göra: Jag rycker bort skorpan. Stor risk för ärr!


Plåster: Nya compeed fungerar bra. De är dock väldigt dyra och täcker tyvärr inte hela mina sår. De håller såret fritt från smuts samtidigt som de snabbar på läkningsprocessen. Under plåstret skapas ingen skorpa, vilket gör att man slipper mycket av smärtan. De är väldigt pilliga att få dit och sitter inte riktigt så bra som önskat. Själv brukar jag, vid riktigt stora sår, använda mej av vanliga plåster.


Sol: Här är det omtvistat. För vissa människor gör solen problemen värre, för andra hjälper D-vitaminet till i läkningsprocessen. Jag har inte märkt av någondera.


Återfuktning: Finns det något som ska undvikas så är det allt vad återfuktning heter. Det bara förlänger läkningstiden. Det ända jag kan godkänna är vaselin om jag ska till tandläkaren. Så inget läppbalsam eller liknande produkter, även om det i viss mån minskar stickningarna.


Slutligen: Tänk på att det smittar! Mest under första dagarna. Jag brukar räkna med en läkningsperiod på upp till två veckor, lite beroende på storlek.

Ett av få sätt som faktiskt tar bort smärtan är att spola vatten på såret i duschen. Därefter är det bara att testa sej fram. Denna gång, för min del, tänkte jag bara använda mej av en bakteriedödande salva. Mormor har någon (fot?)salva som hon hävdar hjälper. Mamma använder Whiskey eller någon "nyupptäckt" produkt.




Theres

Hur en skönhets dag förflyter

"Jag vaknar vid nio och dricker mitt te.
Sen gör jag make-up till dess klockan är tre.
Sen sminkar jag av mig till framemot nio,
tar på mej nattkräm och somnar vid tio."

(TAGE DANIELSSON -67)


Graafarna

Är det någon mer än jag som tycker syrrorna Graaf är super vackra.
Ge mig detta hår nu




Anna

Nya underkläder




Tävling hos Therese
Och vem önskar sej inte nya underkläder?



Theres

Pussmun?



Det spelar ingen roll vad jag googlar på. Denna hemmska bild möter mej var gång. Nu får det vara nog. Jag kan inte låtabli att lägga upp den här. I mina ögon är det inte snyggt. Men en dag är det säkerligen trend med läppstift på tänderna.

Theres

Äntligen

... som Gert Fylking har sagt.
Äntligen har kicks skaffat sej en SNYGG hemsida. Ska surfa runt lite mer på den imorgon och se om den är bra också.


Theres

En lång väntan



Men snart, börjar dessa snyggingar säljas. Pris från 30:-



Theres

Rakning

Hittat hos Simone C H "Fattybom"





Värt att testa!



Theres


Ibland är ica bra

Måste bara tipsa om ett bra balsam jag köpte häromdagen. Jag var på ica och handlade mat och när jag närmade mig kassorna kom jag på att jag behöver balsam för alla mina flaskor hade typ en droppe kvar och det räcker ju inte till mitt  burr. Tänkte att jag slänger väl i en flaska head and shoulders care and repair (nä jag lider inte utav mjäll, tycker bara dom är jäkligt bra)i korgen som vanligt. Men då fick jag syn på några flaskor jag tyckte såg riktigt snygga ut. Såg lite mer ut som dom hörde hemma på en salong ,inte på ica. Efter typ en halvtimme och en tjatandes pojkvän lyckades jag välja den gula flaskan. Tror det fanns rosa att välja på också. Varför valde jag då gul när det fanns rosa?=) Jo den passa bäst min hårtyp. Hur bra är den då? Jo den är riktigt bra för mitt slingblonderade torra hår. Gör håret mjukt och lätt att kamma och luktar gott.
Charles Worthington heter märket.

kostar ca 70 kr per flaska på ica.



Anna

Står det tomato?


Står det tomato? För i så fall vill jag prova.

Lack



Jag ramlade över dessa lack när jag surfade runt. Bilden om något säljer till mej. Men jag måste erkänna att jag även gillar nyanserna. Varma, kvinnliga. Vill ha! Även fast det står españa på och jag själv tänkt drömma mej bort till ryssland under hösten.



Theres

...som ett paket på posten



Efter irritationen på Åhléns förra veckan, bestämde jag mej för att nätshoppa istället. Frakten är billigare än bussen in till stan. HandCream från Weleda. Luktar havtorn vilket är en av mina nya favoriter. Fräscht. Kladdfri men gör ändå verkan. Jag är nöjd med mitt köp. Snygg är den också. Riktiga höstfärgen, vilket jag alltid gillar.


Theres


skomania

Hitta dessa snygga skor på nelly.com . Någon som kan hjälpa mig välja färg. Jag har världens beslutsångest.

   

Kostar 399 kr


Anna


Lera




Vilken är egentligen bäst? Får man prova i affären? Är det någon skillnad på lera och lera?
Imorgon tänker jag bada hela mej i lera. Får se om det kan ge någon klarhet i sökandet.





Theres

Romantiskt rosa

Jag har länge gillat idén med att göra sin egen kopia av något snyggt, utan att lägga en förmögenhet på det.  Här kommer ett tjejigt badrum som jag själv skulle trivas fint i, om jag inte hade mitt barbierosa. Mina utvalda detaljer till rummet finns alla i Åhléns aktuella sortiment.








Theres

Mysdress ala Juicy

Jag älskar hösten och jag älskar alla nya höstkläder som kommer till butikerna. Speciellt så älskar jag hm's nätbutik. Den är verkligen farlig för mig, livsfarlig. Jag kan inte låta bli att beställa. Denna gång blir det en mysdress som jag kommer mysa sönder i soffan på kvällarna i fortsättningen. Finns i 3 färger. Får bli mullvad för mig:)

Kostar  ca 350 kr för hela dressen



Anna

Skuggor


Det här är ett märke jag aldrig sett förut. Budget men inte skräp, är min uppfattning. Färgerna på bilden är inte de snyggaste. Men Nelly.com säljer dessa i 67nyanser. 39:- är det absolut värt, om jag bara kan bestämma mej för vilka färger jag behöver.

Vart förvarar du din yoghurt?

Jag ramlade just över denna snygga design.

Jag sparade bilden, men kan för allt i världen inte komma ihåg något om produkten. Eller jo, det var någon form av lotion. Inspirationen, till den snygga förpackningen, ser vi alla vart den kommer ifrån! Till mej skulle den inte sälja. Inte när jag inte ens kan minnas namnet på den.










Själv använder jag mej av dessa två, så gott som dagligen.




Theres

Seg söndag

Jag känner mej som jag ägnat hela dagen åt att pilla navelludd. Det är inte helt sant. Jag har funderat på en ny design till bloggen. Den andra, som jag mycket väl vet, inte är särskillt snygg ska bytas ut. Men det dröjer nog ett lite tag till.


Theres

Chokladmask - recension

Jag är besviken. Visst har den sett snygg ut på hyllan och den doftade fin, mörk lyxchoklad. Men där tar det bra slut. Färgen var första besvikelsen. Långt närmre lera än choklad. Inte speciellt nära det som visas på förpackningen.  Grisig att hålla på med. Svår att få jämt fördelat. Värdelöst förpackad, men det är alla påsförpackade masker. Svår att tvätta bort. Hyn kändes riktigt torr efteråt. Den färgade av sej aningens på mitt blonda hår.

Så betyget blir: en stor besvikelse, om än med lyxig doft.


Theres


Porriga trosor

Finns det något roligare än att shoppa underkläder, nä jag skulle inte tro det. :) Även fast ingen ser så känner man sig på något sätt snyggare med fina underkläder.
Dom här från mysigare.se var väl porriga???




Anna

Chokladmask



Jag till hör dem som tror att choklad ger finnar. Därför har denna mask blivit stående. Även om den ser lockande ut, tvekar jag. Nu ska jag i alla fall ge den ett försök. Rapport kommer senare.



Theres


Babor



Den här tvåstegsrengöringen är min absoluta favorit.

Dyr, yesbox. Snyggaste, nja. Bäst, absolut.

Det stället där jag besökt för ansiktsbehandling använder sej av Babors produkter. Den här förälskade jag mej i redan vid första mötet mot hyn. HY-ÖL är en rengöringsolja som även tar bort mascara. Jag skulle kunna massera mitt ansikte i evigheter med den. Används på torrt ansikte. Till den använder man en "Phytoactive aktivator". Jag har valt en för kombinerad hy. Tillsammans och med en liten dutt vatten löddrar det sådär lagom som det ska göra om en riktig rengöring. Tyvärr är den lite dyrare, trots at jag köpt den i taxfreen på någon båt. Så det här är en av mina skämma-bort-mej-själv-produkter.


Theres


Mina bästa budget tips

Dyrt behöver inte alltid vara bäst. Det har jag lärt mig under alla år av jakten på  den perfekta ytan. Jag tänkte dela med mig lite av produkter under 100 spänn som hänger med mig i evigheter.

Till huden: Neutrogena 2 in 1 wash mask. Den använder jag som veckomask regelbundet. Mycket bra . Gillar lukten på Neutrogenas produkter, tycker dom luktar friskt och fräscht.

kostar runt 60-70 kr på apoteket.


Till läpparna: Rosebud läppbalsam, gör läpparna mycket mjuka. Känns inte som man blir "beroende" av den som andra läpp produkter kan göra.

kostar 85 kr på Soderfin.se


Till ögonen: Hm's glitter kajal. Bra och mycket prisvärd

kostar 29.50 kr på Hm.com



Anna


Cake

Hittade just en massa produkter som inte skulle kännas fel att fylla badrummet med. Så söta och namnet, bara det säljer bra till en sån som mej.




Theres

Dagens beställning

Nu har jag klickat hem lite grejer från Donnabeauty.se
Nätshopping är fan farligt ibland, men gud så roligt:)

Det blev en ansiktsmask, läppglans och lipbalm

Decleor clay and herbal mask

juicy tubes färgen peach

Decleor lipbalm


Decleor är förövrigt ett av mina favorit märken. Passar min hud super bra.
Ps. Jag vet att jag är typ 10 år efter med att prova Juicy tubes :)


Anna

Jag önskar mej en ansiktsbehandling

90minuters, djuprengörande lyx. Hjälper dock inte mot stressfinnar.


Theres

Ansiktsolja

Någon som provat att använa olja till ansiktet i stället för kräm?
Jag är väldigt sugen på att testa. Jag har inte vågat ännu eftersom det känns som man skulle få en jädrans massa finnar. Men det ska ju istället vara bra för fet hy. Speciellt jojobaolja ska ju vara riktigt bra för fet bland hy .

Denna vill jag testa som kan användas i stället för nattkräm

Shizen Jasmine face oil


Anna

Mascaradröm

Måste bara tipsa om världens bästa mascara. Den är verkligen superbra. Köpte den innan semestern för min gamla var slut. Mascara är något jag köper en gång i månaden. Den tar alltid slut alldeles för snabbt. Denna gång köpte jag Max factor false lash effect i färgen brun , använder alltid brun. Den ger jätte långa fransar och ger verkligen ett intryck av "false lash" fast ändå på ett naturligt sätt.  Funkar även bra till mina känsliga ögon som lätt börjar klia av starka produkter.
Denna mascara får en STOR 5 :a av mig. Kanon bra
Tror verkligen att jag hittat rätt i mascara djungeln. Äntligen efter typ 10 år:)
Det enda lilla minuset är att den efter några timmar kan kladda en aning under ögonen. Men det är lätt fixat med en tops




Anna

Frisk och Fräsch

Jag passade på att fördriva tiden på tax free shopen innan flygresan hem igår. Gick runt lite bland parfymerna och luktade. Brukar mest må illa av alla starka dofter av 1000 olika parfymer. Men jag såg en flaska jag tyckte såg fin ut så jag gick fram och sprayade lite på handleden. Först doftade den starkt som nästan alla gör direkt, men efter en stund blev den riktigt god. Jag är mycket kräsen när det gäller parfymer, det är inget jag köper ofta. Har haft min flowerbomb nu i snart 3 år. Men denna parfym kommer jag köpa och ångrar mig nu att jag inte köpte den i går för 350 kr som den kostade i taxfreen.
Den kostar runt 500kr i vanliga parfymbutiker

Escada ocean lounge





Anna

Äntligen hemma och solpuder

Det är skönt med semester, men gud så skönt att komma hem. Jag är en riktig hemma människa. Gillar att pyssla, greja, städa och fixa i lägenheten. Det sköna med varmare länder är att man slipper sminka sig. Har gått totalt omejkad nästan varenda dag, det är väldigt ovanligt för mig.

Oroa dig inte Theres för någon solbränna:) Den är för länge sen borta. Regnade ju dom sista dagarna.
Men innan jag åkte köpte jag ett mineral solpuder från body shop. Det funkar super bra på min bleka hy. Ser naturligt fräscht ut. Den är nog riktigt bra om man vill förstärka sin solbränna.
Det finns 2 nyanser att välja på . Jag tog självklart den ljusaste. Det var ingen dramatisk skillnad mellan nyanserna men tjejen i butiken tittade en stund på mig och sa att den ljusa skulle passa mig bra. Så det ger hopp till er blekisar där ute. :)
Kostar runt 200-250 kr på Body shop

Är det någon mer som tycker det är suger att body shop inte har någon nätshoppingsida??
Jag passade på att köpa i sthlm när jag var där på besök.



Anna

Välkommen hem, Anna

Äntligen lite hjälp med bloggandet. Vad skulle du iväg på semester och göra? Och du, kom inte hit och visa upp någon solbränna. Puss


Theres

Stulet

Härifrån


Mym har knåpat ihop en riktigt bra, tjejig present. Idén ska jag absolut sno.



Theres

Inget pris

Det är nu två evigheter sedan Åhléns möblerade om. Fortfarande har ingen prismärkning kommit upp. Jag handlar inte saker som jag inte vet priset på. Och nej: De kostar inte gratis. Utöver det undrar jag om de någonsin kommer anställa personal. För om jag skulle få för mej att köpa något, vill jag fråga om priset först, innan jag ställer mej i kön till den personalfria kassan.

Tackar vet jag nätshopping!


Theres

Holiday in Greece

Riktigt söt reseförpackning

Finns bland annat här


Theres

Min absoluta favorit


Den här dagkrämen har varit med sen gymnasiet någon gång. Jag tror det var ny och det följde med prover i var och varannan tidning. Jag var som såld på reklamen: från problemhy till porslinshy. Men samtidigt nojjade jag mej för innehållet. På den tiden associerade jag apoteket med medicin och stora problem. Men efter mycket fingrande så provade jag. Å, underbar. Jag sprang upp och ner mellan mina prover och mamma och tjatade. Känn här. Jämför med igår. Visst är det skillnad. Känn igen. Min mamma svarar: Men köp den om den nu är så bra. Sedan dess har jag inte kunnat leva utan den.


Lätt att smörja in. Ingen kladdig hinna, bara mjuk och len hy. På direkten

Tar bort så gott som allt vad problemhy heter, även om mitt problem inte är acne utan porisar

Luktar gott

Dryg

Och 169:- är den absolut värd.


Goodiebagtävling

...hos Julia Berg



Nu pågår en tävling hos Julia Berg där du kan vinna en goodiebag fylld med en massa roliga saker! Reglerna är enkla, var med och tävla du med, tryck HÄRSponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken, Smyckespecialisten.


No poo-trenden

"No (scham)poo" trenden sprider sej. Själv har jag använt mej av den i flera år, fast jag kallar det lathet. Visserligen har jag länge vetat att det inte är bra att tvätta håret för ofta. Och jag har sett skillnaden på mitt eget hår. På den tiden då jag inte hade någon koll själv, utan följde mammas råd, tvättade jag sönder håret. Jag tvättade det morgon och kväll. Klippte det på tok för sällan. Handdukstorkade håret så torrt det gick. Kammade, sprayade, kammade igen, blötte osv. Resultatet blev ett spretigt ris. Konstiga virvlar. Flottig hårbotten och snustorra toppar. Lockar som stod rakt ut. Ja, ni vet. Jag såg kroniskt ut som jag sovit med blött hår och aldrig kammade mej. Men jag har läst på. Jag tror jag ligger på ungefär två gånger i veckan just nu. Med schampoo. Håret beter sej som jag vill. De flesta dagar går det att fixa bara genom att kamma det med fingrarna, blöta och rufsa lite. Men det är vardag. Jag har oräkneliga produkter när jag vill göra mej extra fin. Men dessa tar vi en annan dag. Och en sak som jag borde bättra mej på: skölja ur alla stylingprodukter innan jag lägger mej.


Fördelar

  • Friskare, mjukare hår
  • Mer lyster
  • Finare fall
  • Fetproduktionen minskar
  • Mindre friss
  • Bättre för naturen

Som mormor säjer "Latheten är uppfinningsrikedomens moder"


Theres


Jag älskar Make Up Store´s nya look



Mer Ryssland passar mej och min bleka hy fint!

En rengöringsfavorit





Absolut värd pengarna.
Dryg, som ingen annan produkt
Billig
Tar lätt bort sminket
Kanske inte absolut bästa i mitt badrum, men den jag rekomenderar som är billigare.

Och bäst av allt: SNYGG


Theres

50-års present till mina fars sambo?


"En snäll skrubb som doftar grymt. Detta är en torr skrubb där du själv blandar i olja, honung och annat för att få en skrubb som passar dig. Ta 2 msk kaffeskrubb med lite vatten, vegetabilisk olja eller honung. Massera in över hela kroppen och skölj av.
Smörj med en skön olja efteråt.
130 g."


Det här är något som skulle passa kaffeälskaren fint.
220:- Lisen Organics


Theres

Till mina torra läppar


Läppbalsam från Lisen Organics.
Smaker:
Lime/ Basilika
Rosmarin/Apelsin
Citronmynta
Chokladkyss
Natur



Jag har aldrig varit bra på att smörja mina läppar, då jag inbillar mej att de flesta produkter bara gör torrheten värre. Men är innehållet så här naturligt är det värt ett försök.
65:-


Theres

Sommarfötter

Jag har inte behandlat mina fötter väl denna sommar. Inga långa promenader, barfota, på stranden. Mina fötter har istället varit instängda i träningsskorna. Så jag funderar på att ge dem en helkväll.


Pimpsten, lotion, apelsinblomstvåt och badsalt. Alla produkter finns på softskin.se

Theres

Vill ha!



POP Beauty, conceal & correct, face cake
Verkar inte säljas i sverige, längre.

Theres

RSS 2.0