Till min bonussyster på 18-årsdagen



Hopplock från HM, Åhlens och Rusta.

Oj så sant

Robert Broberg - Mitt lilla fejs och jag
http://www.youtube.com/watch_popup?v=kkEcuGrsUTU


Theres

ACO travel with me




Så söta! Synd att de inte finns i normalstorlek. De skulle se fina ut i mitt badrum.


Theres

Rensa necessären

När det kommer till förvaring är jag lite av en "fröken ordning och reda" (Nej, förvaringen på sovrumsgolvet och köksbordet hör inte dit). Jag hatar att leta efter saker, vilket ni kanske redan såg i mitt noggrant sorterade badrumsskåp. Jag tänkte tjata lite om ämnet. Det finns nämligen inget mer ohygieniskt än kladd, klet och gammalt skräp. Vi börjar i necessären. Dags att städa, kast och organisera.


1. Välj flera necessärer. Gärna små för att de inte ska fyllas av onödiga prylar. Välj sådana som går att tvätta eller torka ur. Plast är en fin uppfinning.

2. Städa regelbundet. Tvätta necessären. Torka av alla produkter och se till att de är ordentligt stängda. Plocka ur de du inte använder.

3. Kasta! Gör dej av med allt du inte använder eller som är gammalt. Kasta necessären när den blivit svår att hålla ren. Kasta tops, svampar och applikatorer som legat löst.

4. Köp nytt. Nya och fräscha svampar, duttar och puffar och så vidare kostar inte många kronor.



Tre necessärer från Jaqua

225:- eleven.se



Serie necessärer från Pipol

Från 79:- eleven.se





Från Åhléns och Nelly.com



Theres

Färga fransarna hemma

Igår köpte jag depends brunsvarta fransfärg i hopp om att få vackra färgade fransar nu på sommaren utan att behöva måla ögonen varenda dag. Jag är ju naturligt rödhårig och har världens ljusaste bryn och fransar. Nästan helt osynliga utan smink. Men jag måste säga att jag blev lite besviken, färgen blev väldigt svag på mig. Kan hända att jag gjorde lite fel för det var pilligt att få det jämt.Jag skulle nog tro det blir mycket bättre om man bygger upp färgen i några dagar efter som färgen räcker till flera behandlingar.  Det blir nog vanlig mascara för mig i fortsättningen alla fall. Men det är alltid så kul att prova nya saker. Ett tips kan vara att färga fransarna innan en utlandssemester så vaknar man fräsch innan stranden .



Anna

Hur det hela började

Efter att ha ägnat, jaa jag vet inte hur lång tid, med Anna på favvoshoppen bestämmer vi oss. Vi måste dela med oss av våra kunskaper.


Men det började inte där. En gång för länge sen var jag en såndär som tvättade håret i schampot mamma köpt. Jag kunde inte stava till lotion och kunde minst sagt gå vilse på HM's kosmetikavdelning. Sen träffade jag Anna, som på den tiden kallade sej krämfetischist. Jag förstod inte ett dugg av våra långa håltimmar spenderade på Åhléns. Men vart efter började det smitta av sej. Vart efter fylldes även mitt badrumsskåp och mina hyllor med burkar, tuber, flaskor. Fortsättningen förstår ni själva.


Vi fyller åtta år till hösten och jag är redan ordentligt insatt i krämernas värld. Jag kan urskilja saker som faktiskt fungerar. Jag vet vilka som är mest köpvärda. Jag vet hur man hittar där i hyllorna. Det är nämligen bara utseendet som räknas. Då menar jag inte mitt utseende, utan produkternas. Viktigast av allt på min kravlista är att de ska se snygga ut i mitt badrumsskåp. Därefter kommer allt det här med kvallite, pris, innehåll och blablabla.


Det här kanske inte är hela sanningen, men en bra sammanfattning. Här kommer även en bild på mitt badrum. Den säjer bra mycket mer om mej, än ett dåligt foto av min bleka hy.




PS1: Jag bor själv, där av den brudiga färgen.
PS2: Favvobutiken heter egentligen Apoteketshop


Theres


Cellulit dödare

Måste tipsa om en bra produkt om man som jag har en j'vla massa celluliter. Okej den kanske inte gör några mirakel. Men den är jätte bra som scrub. Så länge man använder den så ser det alla fall ut som celluliterna minskar en aning. Huden blir jätte slät. Det är ännu bättre om man använder den tillhörande fuktkrämen efterråt som man masserar in. Då blir man riktigt slät. :)
99 kr betalade jag för både skruben och krämen på åhlens, var ett special erbjudande just för tillfället. Men tror inte det kostar så mycket normalpris heller.

Skrubba på där hemma

  Loreal Exfotonic.  Nutri soft



Anna

Skönhet och yta

Jag är en sminkjunkie, krämfantast, skönhetsgalning. Min stora dröm en gång i tiden var att bli hudterapeut. Det är nog fortfarande en dröm jag har men min ekonomi är det som stoppar mig. En sådan utbildning kostar nämligen en jädra massa pengar. Jag älskar alla fall allt som har med yta att göra. Jag kommer bjuda på en bild på mitt fulla badrumsskåp med alldeles för mycket krämer. Denna blogg kommer bjuda på en massa bilder med snygga flaskor, burkar tuber och tips på produkter man bara måste ha .




Anna

RSS 2.0